Përshtypjet

Besueshmeri

Perpikshmer

Shpejtesi

Kryejn porositë në kohën e duhur;

Ne kemi gjetur një partneritet në Railtrans që na ndihmon të kryejm vizionin tonë në përmbushjen e pritjeve  të klientëve tonë.

Railtrans është një punëdhënës i zgjedhur dhe liderit në industrisë e transportit në kushtet e shërbimit, teknologji, sigurinë dhe qëndrueshmërinë.

Railtrans është një nga firmat më të respektuar të transportit që kemi punuar deri më tani.

RailTrans (8)

Depo doganore

Nga 01 Shkurti 2016 Railtrans LLC hapë depo publike doganore në Prishtinë, Kosovë. Depoja ka kapacitet prej 1000 m2 sipërfaqe të mbyllur me mbikëqyrje 24 orë...
parcel_delivery

Transport Parcial

Organizojme transport parcial nga te gjitha vendet e botes me theks te vecant vendet Evropiane dhe Turqine.
train-1107983_1920

Operator hekurudhore

Nga pjesa e dytë e vitit 2016 Railtrans Sh.p.k planifikon të filloj operimet e veta si operatorë i parë privat hekurudhorë në vendin tonë dhe në rajon.
ship-56569

Shërbimet e transportit detar

Transporti Detar duke qenë faktori lëvizës në ekonominë botërore ku sasi të mëdha tregtare transportohen duke përdorur këtë formë, Railtrans L.L.C. është ....

KLIENTET TANË

grant ceramica
Eurogoma
aldex
TecnoMarket(LOGO)_001
alba ceramica
xharra group
Devolli
agimi qeramika
union ceramica 2
tecnoMarket mabetex
union ceramica
elita
X